Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida als propietaris de pisos buits
Noticia

L’Ajuntament de l’Arboç fa una crida als propietaris de pisos buits

l'Arboç 
L’Ajuntament de l’Arboç realitza una crida als propietaris de pisos buits per tal que valorin la possibilitat d’ofertar-los en règim de lloguer a través del servei municipal de Borsa d’Habitatge.

Foto: L’Arboç acull una seu de l’Oficina d’Habitatge Social del Baix Penedès (Autor: Aj. L’Arboç)

En el marc de la delicada situació social actual, un aspecte prioritari en les polítiques socials de l’Ajuntament de l’Arboç és la protecció de les persones i les famílies afectades per causes econòmiques i/o socials greus. En aquest sentit, afavorir l’accés a un habitatge digne, suposa per aquelles famílies amb menors a càrrec o amb problemàtiques socioeconòmiqes profundes, la possibilitat d’iniciar un projecte de vida inclusiu i digne, i una eina indispensable per lluitar contra l’exclusió social.

És per aquest motiu que, l’Ajuntament de l’Arboç realitza una crida als propietaris de pisos buits per tal que valorin la possibilitat d’ofertar-los en règim de lloguer a través del servei municipal de Borsa d’Habitatge.

La Borsa d’Habitatge de l’Arboç, opera coordinadament amb la Borsa d’Habitatge del Baix Penedès i, ofereix una àmplia gama de serveis gratuïts als propietaris durant tota la durada del contracte de lloguer, tals com assegurança jurídica, cobertura per impagaments i multirisc, etc.

Per a més informació o per a resoldre dubtes cal adreçar-se a la Borsa d’Habitatge de l’Arboç, ubicada a la Casa de Cultura, al carrer Major 37 1r pis de l’Arboç, o bé trucar al 977 16 71 79, o bé via e-mail a través de l’adreça de correu electrònic participacio@arbocenc.cat