Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Pere Tąpias inaugura la II L´Enramada de l´Arboē aquest divendres
Noticia

Pere Tąpias inaugura la II L´Enramada de l´Arboē aquest divendres

l'Arboç 
El proper divendres 24 d’octubre a les 6 de la tarda comenēa la segona edició de la Mostra Enogastronņmica L’Enramada de l’Arboē. El prestigiós gastrņnom vilanovķ Pere Tąpias donarą el tret de sortida d’aquest important esdeveniment enogastronņmic amb el pronunciament d’una conferčncia inaugural sobre la coca enramada

El proper divendres 24 d’octubre a les 6 de la tarda comenēa la segona edició de la Mostra Enogastronņmica L’Enramada de l’Arboē. El prestigiós gastrņnom vilanovķ Pere Tąpias donarą el tret de sortida d’aquest important esdeveniment enogastronņmic amb el pronunciament d’una conferčncia inaugural sobre la coca enramada.

Pere Tąpias també protagonitzarą, juntament amb Jordi Martķnez, xef del restaurant El Bosc, un showcooking sorpresa amb ingredients del Penedčs. Tot plegat en una segona edició de L’Enramada carregada de sorpreses, amb degustacions de productes gastronņmics a partir d’1 euro, maridatges, activitats infantils gratuļtes, actuacions, etc.

Pere Tąpias és un cantautor, gastrņnom, presentador i locutor de rądio nascut a Vilanova i la Geltrś l’any 1946. Ha publicat 7 discs i 5 llibres de temątica gastronņmica, ha presentat programes de televisió, i des de l’any 1996 combina rądio i cuina en el conegut programa de Catalunya Rądio “Tąpies Variades”.

A la plana www.cocaenramada.cat hom pot trobar informació detallada sobre el programa d’activitats de L’Enramada de L’Arboē. Aquest esdeveniment estą organitzat per l’Ajuntament de l’Arboē, amb la col·laboració de TIF Publicitat, els Minyons de l’Arboē, L’embruix.cat, l’Elenc Artķstic Arbocenc, la Botiga del Vi SL i la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixķ.