Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Ja es poden adquirir les butlletes pel Gran Sorteig de Santa Llúcia
Noticia

Ja es poden adquirir les butlletes pel Gran Sorteig de Santa Llúcia

l'Arboç 
El Gran Sorteig de Santa Llúcia ja està en marxa. Tothom que ho desitgi ja pot adquirir les butlletes a l’Oficina de Turisme de l’Arboç, al carrer Major 37 baixos, a un preu d’1 euro

Foto: Valuós ventall confeccionat per la prestigiosa Mestra Artesana Mercè Ribas, que se sortejarà en el Gran Sorteig de Santa Llúcia, el proper 14 de desembre.

El Gran Sorteig de Santa Llúcia ja està en marxa. Tothom que ho desitgi ja pot adquirir les butlletes a l’Oficina de Turisme de l’Arboç, al carrer Major 37 baixos, a un preu d’1 euro.

El Gran Sorteig de Santa Llúcia està dotat amb tres premis. El primer premi és un valuós i magnífic ventall de punta al coixí confeccionat per la prestigiosa Mestre Artesana i professora de l’Escola de Puntaires de l’Arboç, Sra. Mercè Ribas. El segon premi és una excel·lent joia de plata festa amb punta al Coixí gentilesa del Taller de Joieria i Plateria JJ Ventura. I, el tercer premi és una esplèndida espatlla gentilesa d’Embotits Bundó. Tots els agraciats rebran també un petit lot de productes gentilesa de Pastisseria La Confiança.

El sorteig tindrà lloc en directe a l’escenari de la XXa Plantada i Exhibició de Puntaires, ubicat a la plaça de la Badalota, el diumenge 14 de desembre a la una del migdia.

El Gran Sorteig de Santa Llúcia és una iniciativa de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració de la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí, Taller de Joieria i Plateria JJ Ventura, Embotits Bundó, i Pastisseria La Confiança.