Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • La Biblioteca Municipal de l’Arboç presenta les activitats programades per al 2015
Noticia

La Biblioteca Municipal de l’Arboç presenta les activitats programades per al 2015

l'Arboç 
La Biblioteca Municipal de l’Arboç és un equipament municipal de proximitat, que forma part de la Xarxa de Biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, d’accés lliure i gratuït a tothom, que treballa per oferir recursos i serveis diversos per atendre les necessitats dels ciutadans pel que fa a l’educació, la informació i el desenvolupament personal, així com esdevenir un referent cultural, tecnològic i de promoció de la lectura a l’Arboç

Foto: Biblioteca Municipal de l’Arboç (Autor: Aj. de l’Arboç)

La Biblioteca Municipal de l’Arboç és un equipament municipal de proximitat, que forma part de la Xarxa de Biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, d’accés lliure i gratuït a tothom, que treballa per oferir recursos i serveis diversos per atendre les necessitats dels ciutadans pel que fa a l’educació, la informació i el desenvolupament personal, així com esdevenir un referent cultural, tecnològic i de promoció de la lectura a l’Arboç.

La biblioteca, ubicada a l’emblemàtic edifici de l’antic escorxador de l’Arboç, a l’avinguda Sant Jordi 12, presenta per a l’any 2015 un bon grapat d’activitats gratuïtes obertes a tota la ciutadania.

El tercer dijous de cada mes es reunirà el club de lectura, que iniciarà el nou any amb la lectura del llibre de Glenn Cooper “La biblioteca dels morts”. Com a activitat especial, en col·laboració amb la Institució de les Lletres Catalanes, al març els usuaris del club de lectura podran gaudir de la presència de l’autora Blanca Busquets, autora del llibre programat per llegir aquell mes “La nevada del cu-cut”.

En col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística del Baix Penedès, el tercer dimecres de cada mes es realitzarà l’activitat “Llegir Parlar”. La finalitat de l’activitat és, per una banda, fomentar la lectura en català per aquelles persones que no estan acostumades a llegir (o a llegir en català) i fomentar el fet de parlar en català (a l’entorn del llibre).

El 23 d’abril, Diada de Sant Jordi, i com no podia ser d’una altra manera, la Biblioteca Municipal de l’Arboç sorprendrà als seus usuaris amb propostes diverses, que es concretaran més endavant, i que faran les delícies tant de grans com de menuts.

La Biblioteca Municipal de l’Arboç romandrà tancada fins el proper 12 de gener.