Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Ajuntament de l’Arboç engegarà un procés participatiu amb la ciutadania
Noticia

L’Ajuntament de l’Arboç engegarà un procés participatiu amb la ciutadania

l'Arboç 
Durant el mes de febrer es crearà la regidoria de participació ciutadana. L’Ajuntament de l’Arboç vol fer manifest el seu compromís amb la participació de la ciutadania en tot allò que és públic i rellevant en la vida de la vila.

Foto: L’Ajuntament de l’Arboç debatrà amb la ciutadania les problemàtiques del municipi (Autor: Aj. de l’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç vol fer manifest el seu compromís amb la participació de la ciutadania en tot allò que és públic i rellevant en la vida de la vila.

Cada cop és més evident que la implicació en els assumptes públics, la voluntat de compartir i de cercar el consens, són eixos cabdals en la formulació dels objectius municipals, i més si tenim en compte que la participació ciutadana en la construcció del municipi necessita la col·laboració i la implicació dels ciutadans i ciutadanes d’una forma compromesa i sense exclusions.

És per això, que l’Ajuntament aposta per fomentar aquesta participació, a través de la creació de la Regidoria de Participació Ciutadana, amb la voluntat de cercar els mecanismes necessaris per impulsar i donar suport a la creació d’organismes i espais de reflexió sobre la vila i el seu futur. Espais de deliberació, on els ciutadans i ciutadanes que vulguin, puguin dialogar sobre les necessitats que creien que hi ha al municipi i puguin fer les propostes d’actuacions que creguin adients per millorar la qualitat de vida i el benestar de la nostra població.

Aquesta nova Regidoria neix amb la il·lusió de fomentar la cohesió ciutadana i el sentiment d‘identitat a través del coneixement i l’estimació cap al propi municipi, com una manera de realitzar un diagnòstic compartit sobre les necessitats i problemàtiques generals i debatre el model de municipi que es desitja per l’Arboç.