Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Conferència col·loqui sobre la donació d’òrgans a l´Arboç
Noticia

Conferència col·loqui sobre la donació d’òrgans a l´Arboç

l'Arboç 
El proper divendres 27 de febrer a les 7 de la tarda tindrà lloc a l’Auditori Municipal de l’Arboç una conferència-col·loqui sobre la donació d’òrgans

L’Ajuntament de l’Arboç aporta el seu granet de sorra per incentivar la donació d’òrgans (Font: http://donantvida.blogspot.com.es/)

El proper divendres 27 de febrer a les 7 de la tarda tindrà lloc a l’Auditori Municipal de l’Arboç una conferència-col·loqui sobre la donació d’òrgans.

L’acte, presentat per la Sra. Montserrat Pérez, regidora de Serveis Socials i Sanitat de l’Ajuntament de l’Arboç, comptarà amb la presència del Sr. Josep Vilaseca, trasplantat hepàtic i president de l’Associació de Trasplantats Hepàtics de Catalunya, que realitzarà una presentació de l’associació que presideix i pronunciarà la conferència “Donació d’òrgans i els trasplantaments” donant pas a un col·loqui a l’entorn d’aquest interessant tema.

Els presents a l’acte podran gaudir de la projecció del DVD sobre la donació “L’Esperança” i de la presentació de diversos audiovisuals sobre el procés “Donació-trasplantament”

L’acte conclourà amb la xerrada “Experiència d’un trasplantat”, a càrrec del Sr. Alfons Ribas, trasplantat de ronyó i regidor de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç.

Aquest acte és organitzat per l’Associació de Trasplantats Hepàtics de Catalunya i compta amb el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de l’Arboç, el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i la Organització Catalana de Trasplantaments.

cartell programa (DOC)