Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Arboç activa un programa de prevenció de l’osteoporosi
Noticia

L’Arboç activa un programa de prevenció de l’osteoporosi

l'Arboç 
L’Àrea de Benestar Social i Sanitat de l’Ajuntament de l’Arboç promou la realització del Programa de prevenció de l’osteoporosi per tal que totes les dones amb edats compreses entre 45 i 75 anys puguin fer-se una prova indolora als dits de la mà a través d’ultrasons

Foto: Efectes de l’osteoporosi (Font: http://mejorconsalud.com/alimentacion-para-prevencion-de-la-osteoporosis/)

L’Àrea de Benestar Social i Sanitat de l’Ajuntament de l’Arboç promou la realització del Programa de prevenció de l’osteoporosi per tal que totes les dones amb edats compreses entre 45 i 75 anys puguin fer-se una prova indolora als dits de la mà a través d’ultrasons.

Les proves es realitzaran el proper 10 d’abril de 2015 a l’Auditori Municipal. Per concertar hora es necessari que les interessades truquin als telèfons 937886768 o 659576118, des de les 9 del matí fins les 9 del vespre.

L’osteoporosi és una malaltia que es caracteritza per l’augment de la fragilitat de l’esquelet, provocada per la descalcificació dels ossos, a partir de la qual s’incrementa el risc de patir fractures.

La prova de l’osteoporosi, valorada en 25 euros, està bonificada per l’Ajuntament de l’Arboç i les persones empadronades a la vila només hauran d’abonar la quantitat de 10 euros. Per acollir-se a aquesta bonificació, cal adreçar-se a les oficines municipals per tal d’obtenir l’imprès corresponent. Per a més informació sobre la bonificació, es pot trucar al telèfon 977 670 083.