Ajuntament de l'Arboç

Noticia

IV FIRA MODERNISTA DEL PENEDÈS

l'Arboç 
L´ARBOÇ del 18 al 19 d´abril de 2015

La IV edició de la Fira Modernista del Penedès truca a la porta de les llars arbocenques. Com en les seves millors èpoques, l´Arboç es vestirà de gala per acollir la nostra Fira Modernista. Un esdeveniment que, de mica en mica, ha anat fent un lloc de prestigi en el calendari de fires temàtiques de Catalunya. És un honor anunciar que, en la seva quarta edició, la Fira Modernista del Penedès us farà gaudir més que mai gràcies a l´esforç realitzat per les entitats que hi col-laboren i pel mateix Ajuntament. Aquest any hem preparat moltes novetats que esperem que us agradin i us facin sentir orgullosos de ser els amfitrions d´aquest gran esdeveniment.

 

Tant dissabte com diumenge haureu d´anar elegants, ja que anirem de boda. A més, després del casament de diumenge hi haurà un ball de gala amb el Sr. Josep Gener i Batet com a convidat d´honor. Per als amants de la fotografia, hem preparat una visita tècnica a la Giralda de l´Arboç, on rebreu instruccions sobre com fer les vostres millors fotografies de la mà del fotògraf arbocenc Òscar Méndez.

 

També, tant dissabte com diumenge, tindreu l´oportunitat de fer una visita, guiada per l´arbocenc Eduard Jané, al magnífic edifici modernista de l´Hospital de Sant Antoni Abat. Durant els dos dies podreu gaudir a la Casa de Cultura de dues exposicions molt especials: "Els mobles del Palau Gener i Batet", al vestíbul de l´edifici, i "L´arquitectura modernista al Camp de Tarragona i les Terres de l´Ebre", a l´Auditori Municipal. Com a colofó, la jornada de dissabte us convidem a l´exposició de vehicles antics que tindrà lloc a la Rambla Gener, i al vespre, a assistir a un concert de música a l´aula magna del Palau Gener i Batet.

 

La Marató de Teatre d´Època al Carrer, el Mercat Modernista, els tallers infantils i més ambientació modernista que mai acabaran d´amanir una fira que esperem que us agradi, us faci gaudir, i que sigui un èxit que projecti la imatge de la nostra estimada vila arreu.

 

Volem agrair sincerament a totes les persones i entitats que han fet possible la nostra Fira Modernista del Penedès la seva col-laboració, i esperonar-los a repetir l´experiència any rere any.

 

Molt bona Fira a tothom!!!

Programa Fira Modernista 2015 (PDF)