Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Arboç participa en el projecte comarcal “Crear activitat per crear ocupació”
Noticia

L’Arboç participa en el projecte comarcal “Crear activitat per crear ocupació”

l'Arboç 
L’Ajuntament de l’Arboç s’ha adherit al projecte “Crear activitat per crear ocupació”, una iniciativa d’àmbit comarcal impulsada per L’Eina Espai Empresarial, un ens depenent de l’Ajuntament de El Vendrell

Foto: L’Arboç, una vila amb projecció econòmica (Font: Aj. Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç s’ha adherit al projecte “Crear activitat per crear ocupació”, una iniciativa d’àmbit comarcal impulsada per L’Eina Espai Empresarial, un ens depenent de l’Ajuntament de El Vendrell. En aquest projecte també hi participen altres ajuntaments del Baix Penedès, la Cambra de Comerç de Tarragona, la Diputació, el Port de Tarragona, el Servei d´Ocupació de Catalunya (SOC), Acció i Cimalsa, empresa pública de la Generalitat responsable del Logis intermodal.

L’objectiu principal d’aquest projecte és la captació d’inversió empresarial. És per aquest motiu que una de les primeres mesures visibles d’aquesta iniciativa, sense precedents al territori, ha estat el convit a visitar els polígons industrials del Baix Penedès a vuit empresaris del sector de la logística de la regió belga de Flandes, amb la finalitat de vendre’ls terrenys industrials per tal que hi puguin instal·lar les seves empreses.

L’ajuntament de l’Arboç està convençut que aquesta és una de les vies més efectives per atraure empreses al territori i recolza i participa en aquest gran projecte de generació d’ocupació comarcal.