Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Ajuntament de l’Arboç organitza un campus d’estiu
Noticia

L’Ajuntament de l’Arboç organitza un campus d’estiu

l'Arboç 
L’Ajuntament de l’Arboç ofereix del 22 de juny al 14 d’agost, un Campus d’Estiu on les activitats psicomotrius, els tallers de manualitats de temàtica popular i tradicional, la descoberta de l’entorn proper i el repàs escolar seran els grans protagonistes

Doument adjunt: Díptic promocional del Campus d’Estiu organitzat per l’Ajuntament l’Arboç (Font: Aj. L’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç ofereix del 22 de juny al 14 d’agost, un Campus d’Estiu on les activitats psicomotrius, els tallers de manualitats de temàtica popular i tradicional, la descoberta de l’entorn proper i el repàs escolar seran els grans protagonistes.

El Campus d’Estiu de l’Ajuntament de l’Arboç, tindrà lloc a les instal·lacions de l’Escola Sant Julià i, per una major comoditat i per facilitar les combinacions amb els pares, s’ha estructurat en quatre torns: del 22 de juny al 3 de juliol, del 6 al 17 de juliol, del 20 al 31 de juliol, i del 3 al 14 d’agost.

L’horari bàsic del Campus d’Estiu serà de 9 a 14 h i s’ofereix un servei d’acollida esporàdic o fixe per torn de 8 a 9 h del matí. També s’ha previst la possibilitat, per aquells pares que ho necessitin, de poder adquirir una entrada puntual per un dia.

Els nens i nenes empadronats a l’Arboç tenen dret a un descompte en el preu de la matrícula. Per apuntar-se només cal recollir la butlleta d’inscripció al Punt d’Informació Juvenil, al carrer Major 37 baixos, i retornar-la amb la documentació requerida abans del 12 de juny.

Per a més informació cal trucar al 977670621 o bé adreçar-se a al Punt d’Informació Juvenil, al carrer Major 37 baixos.

Descarrega el díptic promocional del Campus d´Estiu (PDF)