Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Gran acollida del campus d’estiu organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç
Noticia

Gran acollida del campus d’estiu organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç

l'Arboç 
L’Ajuntament de l’Arboç realitza una valoració molt positiva del Campus d’Estiu 2015. Son moltes les famílies de la vila que han inscrit els seus fills a aquesta iniciativa impulsada pel consistori i que es du a terme a les instal·lacions de l’Escola Sant Julià

Imatge: Doument adjunt: Díptic promocional del Campus d’Estiu organitzat per l’Ajuntament l’Arboç (Font: Aj. L’Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç realitza una valoració molt positiva del Campus d’Estiu 2015. Son moltes les famílies de la vila que han inscrit els seus fills a aquesta iniciativa impulsada pel consistori i que es du a terme a les instal·lacions de l’Escola Sant Julià.

Les activitats psicomotrius, els tallers de manualitats de temàtica popular i tradicional, la descoberta de l’entorn proper i el repàs escolar son els grans protagonistes del Campus d’Estiu 2015.

L’horari bàsic del Campus d’Estiu és de 9 a 14 h i s’ofereix un servei d’acollida esporàdic o fixe per torn de 8 a 9 h del matí. També està prevista la possibilitat, per aquells pares que ho necessitin, de poder adquirir una entrada puntual per un dia.

Els pares que ho desitgin poden inscriure els seus fills al torn del 20 al 31 de juliol, i al torn del 3 al 14 d’agost. Els nens i nenes empadronats a l’Arboç tenen dret a un descompte en el preu de la matrícula. Per apuntar-se només cal recollir la butlleta d’inscripció al Punt d’Informació Juvenil, al carrer Major 37 baixos, i retornar-la amb la documentació requerida.

Per a més informació cal trucar al 977670621 o bé adreçar-se a al Punt d’Informació Juvenil, al carrer Major 37 baixos