Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • La Festa Major de l’Arboç comença aquest divendres amb el pregó d’en Quimet Sans
Noticia

La Festa Major de l’Arboç comença aquest divendres amb el pregó d’en Quimet Sans

l'Arboç 
Aquest divendres 21 d’agost comença la Festa Major de l’Arboç amb el pregó de l’arbocenc Joaquim Sans i Sans, conegut com el “Quimet”, un home que porta tota una vida duent l’Arboç i la seva Festa Major al cor, i que als seus 80 anys continua col·laborant-hi amb la colla castellera dels “Minyons de l’Arboç”

Foto: Portada del programa de la Festa Major de l’Arboç 2015 (Autor: J. Sicart)

Aquest divendres 21 d’agost comença la Festa Major de l’Arboç amb el pregó de l’arbocenc Joaquim Sans i Sans, conegut com el “Quimet”, un home que porta tota una vida duent l’Arboç i la seva Festa Major al cor, i que als seus 80 anys continua col·laborant-hi amb la colla castellera dels “Minyons de l’Arboç”.

En la Festa Major de l’Arboç 2015 els actes més tradicionals es combinen en perfecte harmonia amb d’altres més moderns i innovadors que es pretén que siguin un èxit de públic. Les tradicionals i espectaculars cercaviles, l’exhibició castellera i La Carretillada son el contrapunt a actes com l’Empalmada, aquest any amb Tour dels 40 Principals, o les activitats esportives que aquest any agafen protagonisme amb l’organització de tornejos de basquet 3x3, futbol de carrer 3x3, ping pong, billar de caramboles i bitlles catalanes. Balls, activitats infantils i per a la tercera edat, tallers, sardanes, concerts, etc. acaben de configurar un programa de Festa Major ric, variat i per a totes les edats.

Tot plegat, un esdeveniment únic i d’assistència obligada per totes aquelles persones amants de les jornades festives intenses i carregades de grans i inoblidables moments. El programa de la Festa Major de l’Arboç 2015 pot consultar-se a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat. Totes les novetats sobre la Festa Major es publiquen al perfil de facebook de l’Ajuntament de l’Arboç

Descarregar el programa de la Festa Major 2015 (ARBOCENC.ORG/UPLOADS/DOC3248PROGRAMA%20FESTA%20MAJOR%202015.PDF)