Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Ajuntament de l’Arboç organitza tres cursos gratuïts d’informàtica per aturats
Noticia

L’Ajuntament de l’Arboç organitza tres cursos gratuïts d’informàtica per aturats

l'Arboç 
L’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració del Pla de Barris, ha impulsat la organització de tres cursos de formació per a persones aturades del municipi

Imatge: Cartell del curs de recerca de feina per internet (Font: Aj. Arboç)

L’Ajuntament de l’Arboç, amb la col·laboració del Pla de Barris, ha impulsat la organització de tres cursos de formació per a persones aturades del municipi.

Del 26 d’octubre al 25 de novembre, també a la Biblioteca Municipal, s’impartiran els cursos d’Ofimàtica Bàsica i d’Ofimàtica Avançada. El curs d’ofimàtica bàsica tindrà lloc cada dilluns i cada dimecres de les 16 a les 18 h, i el d’Ofimàtica Avançada, també cada dilluns i cada dimecres, de les 18:15 h a les 20:15 h. Els dimarts 3, 10 i 17 de novembre, de les 16:30 a les 19:30h, a la Biblioteca Municipal s’impartirà el Curs de Recerca de Feina per Internet.

Els tres cursos són gratuïts i el període d’inscripció per als conclou el proper dia 26 d’octubre per als cursos d’ofimàtica i el proper 30 d’octubre per al curs de recerca de feina per internet. Per a més informació o per a inscriure’s cal adreçar-se al Servei d’Ocupació Municipal, ubicat a la Casa de Cultura, al carrer Major 37 1r pis, o bé trucar al telèfon 977 16 71 79 o bé enviar un correu electrònic a serveiocupacio@arbocenc.cat. Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció.

Els tres cursos ofertats són una iniciativa impulsada per la Regidoria de Turisme i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de l’Arboç amb el finançament del Pla de Barris del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, del qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari.