Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • La Biblioteca Municipal de Arboç ofereix un Curs gratuït de fotos i vídeos amb el mòbil per a majors de 55 anys
Noticia

La Biblioteca Municipal de Arboç ofereix un Curs gratuït de fotos i vídeos amb el mòbil per a majors de 55 anys

l'Arboç 
En aquest nou curs s’ensenyarà als assistents a fer anar la càmera, la seva configuració bàsica, a fer retocs senzills, a fer fotomuntatges divertits, a gravar vídeos, i a compartir-los amb els amics i familiars

Imatge: Els telèfons mòbils tenen múltiples aplicacions. (Font: www.chaval.es)

L’Ajuntament de l’Arboç organitza un curs gratuït per aprendre a fer fotografies i vídeos amb el mòbil destinat majors de 55 anys.

En aquest nou curs s’ensenyarà als assistents a fer anar la càmera, la seva configuració bàsica, a fer retocs senzills, a fer fotomuntatges divertits, a gravar vídeos, i a compartir-los amb els amics i familiars.

El curs de fotos i vídeos amb el mòbil s’impartirà a la Biblioteca Municipal de l’Arboç els propers dimecres 4 i 11 de novembre de les 10 a les 12 del matí.

Per a més informació i per a inscripcions cal adreçar-se a la Biblioteca Municipal, ubicada a l’avinguda Sant Jordi 12 de l’Arboç.

Aquest curs organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç compta amb la col·laboració de Fundación Vodafone España, Fundació Pere Tarrés i la Xarxa de Biblioteques Públiques de Catalunya.