Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Arboç serà l’epicentre de la protesta contra la N-340
Noticia

L’Arboç serà l’epicentre de la protesta contra la N-340

l'Arboç 
L’Ajuntament de l’Arboç, i el Pacte de Berà, fan una crida a la ciutadania a participar en l´acte de protesta del 29 de novembre a les 12 del migdia a la N-340 al seu pas per l’Arboç

Imatge: La N-340 al seu pas urbà per l’Arboç (Font: Aj. de l’Arboç)

Els consistoris integrants del Pacte de Berà, del qual l’Ajuntament de l’Arboç n’és membre, han anunciat desprès de la reunió celebrada el passat dilluns a Bellvei del Penedès, que el proper diumenge 29 de novembre de 2015 a les 12 del migdia tallaran la N-340 al seu pas per l’Arboç com a protesta per la desídia que està mostrant el Ministeri de Foment davant les reiterades protestes pel col·lapse de la via.

L’Arboç és un dels punts més sensibles de la N-340, ja que és l’únic tram que queda que transcorre per un nucli urbà, amb els sorolls, contaminació, perillositat, densitat de tràfic i reiterades queixes veïnals que aquest fet genera. És per aquest motiu que els alcaldes del Pacte de Berà han decidit realitzar la protesta a l’Arboç. El mateix alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans ha declarat: "El dia 29 és el moment de dir prou a aquest problema etern. Les solucions no poden esperar més".

Amb aquesta mostra de força s’espera que el Ministeri de Foment es prengui més seriosament el fet que la N-340, en el seu tram d’Altafulla a Vilafranca, segueix sent la via més saturada de l´estat i una de les que presenta més accidents.

L’Ajuntament de l’Arboç, i el Pacte de Berà, fan una crida a la ciutadania a participar en l´acte de protesta del 29 de novembre a les 12 del migdia a la N-340 al seu pas per l’Arboç.