Ajuntament de l'Arboç

Noticia

Gran Sorteig de Santa Llúcia

l'Arboç 
El Gran Sorteig de Santa Llúcia ja està en marxa i des d’avui es pot contemplar el quadre de premis que està exposat a l’aparador de la Botiga del Museu de Puntes i Oficina de Turisme de l’Arboç

Foto: Valuós ventall confeccionat per la prestigiosa Mestra Artesana Mercè Ribas, que se sortejarà en el Gran Sorteig de Santa Llúcia, el proper 13 de desembre

El Gran Sorteig de Santa Llúcia ja està en marxa i des d’avui es pot contemplar el quadre de premis que està exposat a l’aparador de la Botiga del Museu de Puntes i Oficina de Turisme de l’Arboç.

Tothom que ho desitgi ja pot adquirir les butlletes a la botiga del Museu i Oficina de Turisme de l’Arboç, al carrer Major 37 baixos, a un preu d’1 euro, o el mateix dia 13 de desembre a la Plantada i Exhibició de Puntaires que tindrà lloc a la plaça de la Badalota.

El Gran Sorteig de Santa Llúcia està dotat amb quatre premis. El primer premi és un valuós i magnífic ventall de punta al coixí confeccionat per la prestigiosa Mestre Artesana i professora de l’Escola de Puntaires de l’Arboç, Sra. Mercè Ribas. El segon premi és una excel•lent joia de plata festa amb punta al Coixí gentilesa del Taller de Joieria i Plateria JJ Ventura. I, el tercer i quart premis son una esplèndida espatlla gentilesa d’Embotits Bundó.

El sorteig tindrà lloc en directe a l’escenari de la XXIa Plantada i Exhibició de Puntaires, ubicat a la plaça de la Badalota, el diumenge 13 de desembre a la tres quarts d’una del migdia.

El Gran Sorteig de Santa Llúcia és una iniciativa de l’Ajuntament de l’Arboç, amb la col•laboració de la Fundació Privada Museu de Puntes al Coixí, Taller de Joieria i Plateria JJ Ventura i Embotits Bundó.