Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Més de 300 persones han participat en la 2a edició de “L’Arboç es Mou!”
Noticia

Més de 300 persones han participat en la 2a edició de “L’Arboç es Mou!”

l'Arboç 
El programa esportiu ha incorporat 6 noves activitats

Imatge 1: Gran participació en els jocs populars i activitats lúdico esportives infantils a la segona edició de ”L’Arboç es Mou” (Font: Aj. l’Arboç).

La segona edició del programa d’activitats lúdiques solidàries “L’Arboç es Mou” ha estat un èxit de participació. Més de 300 arbocencs s’han inscrit a alguna de les 15 activitats esportives oferides.

“L’Arboç es Mou” s’ha dut a terme en el transcurs de quatre setmanes, del 4 al 29 de juliol, en diferents punts de la vila. Les activitats oferides en aquesta segona edició han estat iniciació al pàdel, bàdminton, ioga, jocs populars i activitats lúdico esportives infantils, psicomotricitat, expressió corporal, iniciació al running, bàsquet i futbol al carrer, iniciació al tennis, sortides amb BTT, tir amb arc, caminades, parcs biosaludables i zumba. Totes les activitats han tingut un bon nivell d’acceptació, sobretot les activitats d’equip entre els infants i joves, i el ioga i les caminades entre el públic adult.

En la vessant solidaria, tots els ingressos de “L’Arboç es Mou” han anat destinats a l’organització de la 1a Cursa contra el Càncer programada a l’Arboç pel proper diumenge 2 d’octubre. Les inscripcions per aquesta cursa solidària es poden realitzar a la plana web www.athleticevents.net o presencialment al Punt d’Informació Juvenil de la Casa de Cultura.

Segons declaracions del regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç, Sr. Miguel Ángel del Rio, <<...el foment dels hàbits de vida saludables i la pràctica d’activitats esportives son els eixos que guien la política esportiva municipal. Per l’Ajuntament és una prioritat la promoció i el foment de l’esport com a eina d’integració, educació i cohesió social; i és un fet que ens ha d’omplir a tots de satisfacció la bona acceptació que ha tingut “L’Arboç es Mou” des de la seva primera edició...>>. De cara al 2017, ja s’ha valorat la possibilitat de reeditar aquesta exitosa campanya, impulsant una tercera edició de “L’Arboç es Mou”.

“L’Arboç es Mou” és un programa promogut, creat i organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col•laboració de la Diputació de Tarragona i el Consell Esportiu del Baix Penedès.