Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • La Festa Major de l’Arboç comença aquest divendres amb el pregó d’en Manel Bundó
Noticia

La Festa Major de l’Arboç comença aquest divendres amb el pregó d’en Manel Bundó

l'Arboç 
En la Festa Major de l’Arboç 2016, les tradicionals i espectaculars cercaviles, l’exhibició castellera i La Carretillada son el contrapunt a actes com l’Empalmada, aquest any amb Buhos i Raggatunning, o les activitats aquàtiques que aquest any agafen protagonisme amb el tobogan gegant d’aigua de 75 metres.

Imatge: Manel Bundó, pregoner de la Festa Major de l’Arboç 2016 (Autor: S. Sedó)

Aquest divendres 26 d’agost comença la Festa Major de l’Arboç amb el pregó de l’arbocenc Manel Bundó, conegut empresari arbocenc i un home exemplar que porta l’Arboç al cor i que sempre ha tingut una especial sensibilitat amb el poble i les seves iniciatives culturals i festives, en les quals sempre ha col•laborat a través de la seva empresa Embotits Bundó.

En la Festa Major de l’Arboç 2016, les tradicionals i espectaculars cercaviles, l’exhibició castellera i La Carretillada son el contrapunt a actes com l’Empalmada, aquest any amb Buhos i Raggatunning, o les activitats aquàtiques que aquest any agafen protagonisme amb el tobogan gegant d’aigua de 75 metres. Balls, activitats esportives, activitats infantils i per a la tercera edat, tallers, sardanes, concerts, etc. acaben de configurar un programa de Festa Major ric, divers i per a totes les edats. Tal com diu l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, << ... un dels deures més ineludibles que tenim tots els arbocencs és el de celebrar la nostra estimada i reconeguda Festa Major. Des del consistori intentem, any rere any, que tots els arbocencs ens sentim orgullosos de la nostra Festa Major ...>>

Tot plegat, un esdeveniment únic i d’assistència obligada per totes aquelles persones amants de les jornades festives intenses i carregades de grans i inoblidables moments. El programa de la Festa Major de l’Arboç 2016 pot consultar-se a la plana web de l’Ajuntament de l’Arboç www.arbocenc.cat. Totes les novetats sobre la Festa Major es publiquen al perfil de facebook de l’Ajuntament de l’Arboç.