Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Aquest diumenge 2 d’octubre 1a Marxa/Cursa Solidāria contra el Cāncer a L’Arboį
Noticia

Aquest diumenge 2 d’octubre 1a Marxa/Cursa Solidāria contra el Cāncer a L’Arboį

l'Arboç 
L’Ajuntament de l’Arboį ja estā ultimant els últims detalls de la primera ediciķ de la Marxa/Cursa Solidāria contra el Cāncer, que se celebrarā el proper diumenge 2 d’octubre en un circuit urbā que transcorrerā pels carrers de la vila

Imatge: Cartell promocional de la cursa

L’Ajuntament de l’Arboį ja estā ultimant els últims detalls de la primera ediciķ de la Marxa/Cursa Solidāria contra el Cāncer, que se celebrarā el proper diumenge 2 d’octubre en un circuit urbā que transcorrerā pels carrers de la vila.

Per a més informaciķ i inscripcions hom pot adreįar-se a la plana web www.athleticevents.net, o bé realitzar la inscripciķ presencial a les dependencies municipals del Punt d’Informaciķ Juvenil, a la Casa de Cultura (Major 37 baixos). La data límit d’inscripciķ és el proper dimecres 28 de setembre a les 20 h. Es reservaran alguns dorsals per poder inscriure’s el mateix dia de la cursa. Les inscripcions per les curses infantils també seran el mateix dia de la cursa.

Tot i que les curses infantils son gratuītes l’organitzaciķ convida a tots els participants, tant els infantils com els adults, a portar un aliment que serā cedit al banc d’aliments de l’Arboį.

Amb sortida des de la plaįa de la Vila (davant de l’Ajuntament), la 1a Cursa/Marxa Solidāria contra el Cāncer, a banda de la cursa infantil, ofereix tres variants d’inscripciķ: una marxa a peu de 4 km, una cursa de 5 km i una cursa de 10 km, ambdues curses cronometrades amb xip per athleticevents.net. Tots els participants rebran avituallaments i la denominada bossa del corredor, amb una samarreta tčcnica, fruita, beguda, entrada gratuīta a la Giralda i altres regals i promocions. Per tots els acompanyants del corredors, i pels propis participants, l’organitzaciķ a preparat una Masterclass de Zumba que tindrā lloc a la rambla Gener a les 10:30 h del matí.

Uns dels objectius prioritaris de la cursa és la recaptaciķ de fons per la lluita contra el cāncer. Una part del preu de la inscripciķ anirā destinada a la campanya “En el amor y en el cāncer” de la Fundaciķn Más que Ideas.

La primera ediciķ de la Marxa/Cursa Solidāria contra el Cāncer és una iniciativa promoguda per la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboį amb la colˇlaboraciķ del Club Esportiu l’Arboį