Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Nou semāfor a la N-340 per garantir la seguretat viāria dels arbocencs
Noticia

Nou semāfor a la N-340 per garantir la seguretat viāria dels arbocencs

l'Arboç 
S´ha instalˇlat a l´alįada del carrer Roca i funcionarā coordinadament amb l´altre semāfor del municipi

El passat divendres 3 de febrer es va instal•lar un nou semāfor a la N-340 amb l’objectiu de potenciar la seguretat viāria de la vila, una actuaciķ necessāria que s’afegeix així al seguit d’accions que estā duent a terme el consistori per reduir el grau de perillositat d’aquesta carretera de titularitat estatal. L’alcalde de l’Arboį, Joan Sans, destaca que “aquesta mesura permet augmentar considerablement la seguretat de la via, una reivindicaciķ que des de l´Ajuntament i els mateixos de veīns i veīnes portem fent des de fa anys”.

Aquest nou element de senyalitzaciķ, ubicat a l´alįada del carrer Roca, anirā coordinat amb l’altre semāfor del municipi per tal d´optimitzar la mobilitat i circulaciķ de vehicles i vianants. En aquest sentit, Sans remarca que “el consistori continua treballant activament per proveir al municipi de més i millors equipaments que garanteixin la seguretat viāria”.

Com a membre del Pacte de Berā, l’Ajuntament de l’Arboį mostra la seva preocupaciķ en aquest punt sensible de la N-340 i manté la seva ferma intenciķ de trobar una soluciķ adequada que garanteixi el benestar dels arbocencs, per aixō demana una actuaciķ del Ministeri de Foment de l’Estat, titular de la via, per abordar la problemātica existent.