Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Comencen els treballs d´instal-lació de la fibra òptica a l´Arboç
Noticia

Comencen els treballs d´instal-lació de la fibra òptica a l´Arboç

l'Arboç 
L´Ajuntament comunica que la companyia MÁSMóvil ja ha començat a parlar amb els administradors de les comunitats de veïns i també amb els propietaris dels habitatges particulars per gestionar els permisos de renovació del nou cablejat i poder completar així el desplegament físic d´aquesta xarxa de gran velocitat.

Després de les gestions efectuades per l´Ajuntament de l´Arboç amb l´objectiu de portar la fibra òptica al municipi, el consistori informa que els representants de MÁSMóvil ja estan treballant a la zona per sol-licitar els permisos d´instal-lació del nou cablejat. L´acceptació d´aquest document per part dels administradors de finques, comunitats de veïns i propietaris particulars és un requisit indispensable per poder completar el desplegament físic d´aquesta xarxa de nova generació.

D´aquesta manera, la renovació del cablejat permetrà que la fibra òptica arribi a l´Arboç i augmentarà així la connectivitat, la velocitat i la qualitat de connexió del municipi. L´acceptació del permís d´instal-lació autoritza a l´operador MÁSMóvil a accedir i fer servir els espais i dependències de l´edifici necessaris per procedir a la instal-lació i adaptació del cablejat i altres components, elements i equips necessaris per al correcte funcionament, explotació, reparació, manteniment i conservació de la xarxa.

A més, aquestes tasques no representaran cap cost per a la comunitat de propietaris o propietaris particulars. MÁSMóvil, mitjançant personal degudament acreditat, procurarà minimitzar en tot moment les molèsties que la instal-lació els pugui ocasionar.

L´Ajuntament de l´Arboç informa també que la companyia MÁSMóvil manté acords comercials amb altres operadors, com és el cas d´Orange. Per tant, els clients d´aquestes companyies també es podran beneficiar d´aquest servei de fibra òptica. Per a més informació sobre aquest aspecte, podeu consultar el portal web www.masmovil.es.

La previsió és oferir el servei de fibra òptica a finals de l´any 2017, un fet que permetrà que l´Arboç faci un salt qualitatiu important en termes tecnològics i de connectivitat. A més, la posada en marxa d´aquest nou servei suposarà un guany socioeconòmic important per a la ciutadania.

Document fibra comunitat veins i propietaris (PDF)