Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Nova data per la Holi Party i la Nit Jove a l´Arboç
Noticia

Nova data per la Holi Party i la Nit Jove a l´Arboç

l'Arboç 

L´Ajuntament de l´Arboç anuncia el diumenge 10 de setembre com a nova data per a la celebració de la Holi Party i la Nit Jove, actes suspesos pel dol oficial desprès de l´atemptat de Barcelona del passat 17 d´agost.

Ambdós esdeveniments tindran lloc a la pista exterior del Centre Polivalent. La "Holi Party" es celebrarà de les 18 a les 20h i la "Nit Jove" a partir de les 23h. Hi haurà servei de barra a preus populars, i en virtut del compromís de l´Ajuntament de l´Arboç amb el medi ambient, es dispensaran gots reutilitzables commemoratius de la Festa Major de l´Arboç, que podrà adquirir tothom qui ho desitgi al mòdic preu d´un euro. Com en tots els actes de la Festa Major, a la barra de la Holi Party i de la Nit Jove hom trobarà informació de les campanyes de sensibilització contra les agressions sexistes i pel consum responsable d´alcohol.

Una traducció acceptada de Holi Party és Festa dels Colors. Es tracta d´una festa d´origen hindú que se celebra per donar la benvinguda a la primavera i on cada individu pot alliberar-se dels errors del passat, oblidar i perdonar. Aquest tipus de festa s´ha popularitzat força especialment en determinades parts d´Europa i d´Amèrica del Nord. Molt recentment ha arribat a Catalunya on s´han celebrat festes Holi en ciutats com Barcelona o Terrassa. La festa Holi consisteix a llençar enlaire pols de colors acompanyat d´amics i al ritme de música.

A partir de les 11 de la nit començarà la "Nit Jove", on tots els assistents podran vibrar amb les actuacions de Dj Dani, Dj Alberto, Dj Spex, The Mighty Ducks i la Disco Laser Show de Rufino..

Tots els actes són gratuïts. Ambdues iniciatives són organitzades per la Regidoria de Joventut de l´Ajuntament de l´Arboç, amb la col•laboració de la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya i L´Oficina Jove del Baix Penedès.