Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Tot a punt per a la primera Sant Silvestre Solidària L'Arboç - Banyeres del Penedès
Noticia

Tot a punt per a la primera Sant Silvestre Solidària L'Arboç - Banyeres del Penedès

l'Arboç 
Els participants que encara no hagin formalitzat la inscripció ho poden fer fins a mitja hora abans de la sortida a les zones habilitades per a la recollida de dorsals.

El Club Esportiu l'Arboç i els ajuntaments de l'Arboç i de Banyeres del Penedès organitzen aquest dissabte 30 de desembre la primera edició de la cursa/caminada Sant Silvestre Solidària, una prova de caràcter lúdic i esportiu que unirà les dues poblacions. La sortida tindrà lloc a les 17 hores i estarà situada a la piscina descoberta de l'Arboç (carrer Avilès, 2), mentre que l’arribada s'ubicarà a la plaça de la Vila de Banyeres del Penedès.

Malgrat que les inscripcions online ja estan tancades, l'organització ha reservat dorsals per a aquells corredors que es vulguin inscriure a darrera hora. El preu de les inscripcions presencials, que es podran fer a les zones habilitades per a la recollida de dorsals, és de 14 euros. Els dorsals es podran recollir a partir d'aquest divendres 29 de desembre a l'Auditori de la Casa de Cultura (carrer Major, 37), de 16 a 20.30 hores, i dissabte 30, de 10 a 13 hores. A la mateixa zona de sortida es lliuraran els dorsals de 15.30 hores a 16.30 hores.

Des de l'organització s’anima a tots els veïns i veïnes del municipi que participin i a aquells que no ho facin, que surtin al carrer per animar els corredors de la cursa. Així mateix, recordem que també s'hi pot participar recorrent els mateixos 5,7 quilòmetres de la cursa caminant.

Dels 14 euros de cada inscripció, 2 euros es destinaran a la compra de joguines pels nens de famílies sense recursos de l'Arboç i Banyeres del Penedès. Tots els participants rebran també una bossa del corredor/caminant que consta d'una bossa oficial de la cursa, una samarreta tècnica, coca, cava i avituallament. A l'arribada se servirà brou calent.

Més informació sobre la cursa i les inscripcions  (ATHLETICEVENTS.NET/CURSA/SANT-SILVESTRE-DE-L-ARBOC-A-BANYERES-57-KM-233)

Més detalls sobre la logística a les zones de sortida i arribada (MP/D960FEBF6360/INSTRUCCIONS-INSCRITS-SANT-SILVESTRE-SOLIDRIA-2017-LARBO-BANYERES)