Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Coneixes el Servei d´ocupació municipal de l´Arboç SOM l´Arboç?
Noticia

Coneixes el Servei d´ocupació municipal de l´Arboç SOM l´Arboç?

l'Arboç 
A SOM l´Arboç podreu trobar informació i recursos per a la recerca de feina i cursos de formació a la vila i també al territori.

També trobareu un espai d´autogestió anomenat Punt de Recerca de feina amb telèfon i ordinador connectat a Internet des d´on podreu donar-vos d´alta al servei, i també a d´altres portals d´ocupació, amb el nostre suport.

Tots els matins d´11 a 13h i les tardes de dimarts i dijous de 16 a 18h, ens trobeu a la primera planta de la Casa de Cultura, on podreu rebre atenció personalitzada i suport en la vostra recerca de feina. També podeu realitzar la inscripció on-line, desde el vostre ordinador o des del mòbil, a través de la pàgina http://som.arbocenc.org, on us podeu donar d´alta al servei, pujar el vostre CV i inscriure´s, a més d´accés a les ofertes de feina i cursos.

Durant el passat mes de gener s´han inscrit al SOM l´Arboç 39 persones de la vila i de diversos municipis propers, les quals han pogut consultar i apuntar-se a les 43 ofertes laborals gestionades durant el darrer mes, gràcies a la intermediació realitzada amb les empreses.

Altres serveis especialitzats que podeu trobar també a SOM l´Arboç són: l´atenció als Joves d´entre 16 i 29 anys en el marc del programa europeu de Garantia Juvenil, i el suport i seguiment personalitzat a les persones amb discapacitat i/o transtorn mental per part del SIL de la Fundació Santa Teresa. Aquests dos recursos es desplacen a l´Arboç perquè pugueu rebre atenció directa al municipi sense haver de desplaçar-vos.