Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Uns 600 esportistes participaran al XXVIè Cros Escolar de l´Arboç
Noticia

Uns 600 esportistes participaran al XXVIè Cros Escolar de l´Arboç

l'Arboç 
La prova serà aquest proper diumenge a les 11 del matí.

El proper diumenge 11 de març l´Arboç celebrarà el XXVIè Cros Escolar. Aquesta prova, que forma part dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, començarà a les 11 del matí a la zona mestral; als carrers que hi ha entre l´institut i l´estació del ferrocarril de l´Arboç.

Els Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) és un programa de promoció esportiva establerta pel Consell Català de l´Esport de la Generalitat de Catalunya i organitzada pels consells esportius de Catalunya.

S´espera que la prova esportiva compti amb una participació al voltant dels 600 esportistes, des dels 3 anys fins a la categoria de majors de 18 anys. El cros escolar de l´Arboç comptarà amb la presència de l´alcalde de l´Arboç, Sr. Joan Sans i Freixas, la regidora d´Ensenyament, Sra. Sònia Magrané, i la directora de l´Escola Sant Julià, Sra. Xelo Díaz.

L´organització d´aquest esdeveniment esportiu és una iniciativa de l´AMPA de l´Escola Sant Julià de l´Arboç juntament amb el centre docent, i amb la col-laboració de l´Ajuntament de l´Arboç.

Cartell (JPG)

Cartell (JPG)

Cartell (JPG)