Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Inauguració del nou Parc Workout de l´Arboç
Noticia

Inauguració del nou Parc Workout de l´Arboç

l'Arboç 
Dissabte 11 d’agost de les 18 a les 21 h

Imatge: Cartell Promocional de l’acte d’Inauguració del nou Parc de Workout de l’Arboç (Font: Aj. de l’Arboç)

El proper dissabte 11 d’agost de 2018 de les 18 a les 21 tindrà lloc al Parc de Santa Llúcia l’acte d’inauguració del nou parc de workout de l’Arboç. Aquest nou equipament esportiu s’ubica a la part baixa del parc de Santa Llúcia, just al costat de la nova pista poliesportiva i tocant a l’avinguda Abat Freixas.

El workout és una nou moviment socioesportiu que es basa en entrenar al carrer, usualment en parcs i espais públics utilitzant el propi cos i qualsevol objecte de l’entorn. Aquest moviment està molt relacionat amb la calistènia, que és un sistema d’exercicis físics que es realitzen amb propi pes corporal prioritzant els moviments de grups musculars més que en la potència i l’esforç. L’objectiu del workout i la calistènia és l’adquisició de gràcia i bellesa en l’exercici, cercant la bellesa que té el cos en moviment.

Aquest acte comptarà amb la presència de l’alcalde de l’Arboç, Sr. Joan Sans, i el regidor d’Esports, Sr. Miguel Ángel de Rio. Desprès dels parlaments institucionals, el públic assistent podrà gaudir de varies exhibicions consistents en la disputa de batalles calistèniques d’1 contra 1 amb atletes seleccionats.

Aquest nou equipament és una més de les peces que conformem la política municipal d’equipaments esportius i que en els darrers anys ha comportat per al municipi tant la dotació de nous equipaments, com és el cas d’aquest nou parc de workout, com l’arranjament i millora dels existents.

Aquest és un acte organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de Crossfit Do-Box, BarManiaPro i de la Federació Española de Street Workout i Calistenia.

[R] (JPEG)