Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • La Festa Major 2018 serà plena d’actes per als més menuts i joves
Noticia

La Festa Major 2018 serà plena d’actes per als més menuts i joves

l'Arboç 
El tobogan gegant d’aigua de 75 metres serà novament a la Festa Major de l´Arboç

Imatge: Tobogan aquàtic (Font: Aj. de l’Arboç)

Festa aquàtica, la cercavila infantil, el cinema a la fresca, campionats de futbol, de bàsquet, de pàdel, el Concurs de dibuix, Bany d’espuma de colors, música, el trenet…. La Festa Major de l’Arboç 2018 vé carregada d’activitats perquè els més petits -i no tan petits- de la casa s’ho passin d’allò més bé.

Engegarem el dilluns 27 d’agost amb la Cercavila Infantil i l’exhibició folklòrica a la Plaça de la Vila.

El dimarts 28 continuarem, a partir de les 9 del matí amb el segon torneig de pàdel infantil, escacs i diverses activitats esportives a més del Diver Park al Parc de Santa Llúcia i el Concurs de pintura infantil.

El dimecres 29 d’agost, el dimecres de Festa Major a l’Arboç, serà un dia molt especial per als més petits de la casa. La regidoria de festes de l’Ajuntament de l’Arboç ha preparat tota una sèrie d’activitats on l’aigua serà la gran protagonista. S’instal.larà un tobogan gegant de 75 metres de recorregut que farà les delícies de nens i adults. Caldrà portar flotador o matalàs inflable. El “Superfestival d’aigua al carrer” és una activitat de Chusa Parks.

Tot seguit, a la plaça de la Puntaire, s’hi celebrarà la ja tradicional festa de l’escuma de colors i es lliuraran els premis de la XVIIIa edició del Concurs de Pintura Infantil.

I a les 10 de la nit, Cinema infantil a la fresca.

Ben aviat us informarem dels horaris i llocs exactes de cada activitat.

[R] (JPG)