Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Gairebé 400 inscrits per a la I Cursa i Pedalada BTT de l´Arboç d´aquest diumenge
Noticia

Gairebé 400 inscrits per a la I Cursa i Pedalada BTT de l´Arboç d´aquest diumenge

l'Arboç 
Corredors vinguts d’arreu de Catalunya competiran en un circuit de nova creació per camins i carrers de la vila.

Els darrers dorsals es podran adquirir demà dissabte de 17h a 20:30h i si en queden, diumenge de 7:45h a 9:15h.

Els amants de la BTT tenen una cita aquest diumenge 16 de desembre a l’Arboç. Queden només els darrers dorsals lliures ja que gairebé tots els 400 dorsals de la I Cursa i Pedalada BTT Vila de l’Arboç s’han exhaurit. Corredors vinguts d’arreu del territori català competiran per endur-se el primer premi en un circuit de nova creació pels camins i carrers de l’Arboç. De fet, el 90 per cent dels corredors són vinguts de fora de la Vila, i gairebé el 40 per cent són de fora del Penedès donant a la cursa una notable rellevància gràcies a la professionalitat de l’organització.

La cursa es desenvoluparà en 2 circuits un de curt de 21K i un desnivell positiu de 270m, i un de llarg de 33k amb un desnivell positiu de 500m. En aquesta edició a més, s’estrenarà el nou arc que s’ha adquirit per marcar la finalització de les curses. Podeu seguir totes les informacions de la cursa i resultats a la pàgina facebook.com/BTTlarboc

Des de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Arboç es valora molt positivament haver aconseguit l’objectiu d’exhaurir els dorsals en aquesta primera edició. A més, des de l’Ajuntament també es valora el fet d’atraure, un cap de setmana més, centenars de visitants i donant vida als carrers i comerços de la vila i rodalies.