Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Ajuntament de l´Arboç dona 150€ a l’equip BEC I POTA per poder realitzar la marxa solidària Oxfam Trailwalker
Noticia

L´Ajuntament de l´Arboç dona 150€ a l’equip BEC I POTA per poder realitzar la marxa solidària Oxfam Trailwalker

l'Arboç 
L’equip arbocenc intentarà realitzar els 100 quilòmetres en un desafiament físic i solidari per acostar l’aigua a persones que ho necessitin.

L’equip Bec i Pota format per un grup d’arbocencs i arbocenques intentarà realitzar el desafiament solidari de la Marxa Oxfam Trailwalker. Per participar, cada equip es compromet a recaptar com a mínim 1.500 euros que són destinats al projecte d’OXFAM d’acostar aigua potable a més persones i que puguin tenir una vida digna. L’Ajuntament ha col.laborat amb 150€ per ajudar a l’equip a assolir la xifra i poder participar-hi.

La Trailwalker és un desafiament esportiu que consisteix a recórrer 100 km en un màxim de 32 hores. No és una cursa de relleus ni cal fer-la correns, ja que es pot completar caminant. L'important és que els quatre membres de l'equip han de començar i acabar junts. No cal córrer maratons o ser un o una atleta professional per poder participar. Amb l'entrenament adequat, l'actitud mental necessària i un bon equip de suport, completar la marxa és a l'abast de qualsevol.

Us animem a col·laborar amb l’equip BEC I POTA per poder realitzar la Oxfam Trailwalker en aquest enllaç: https://trailwalker.oxfamintermon.org/ca/equipos/ficha/BCN2019/G2. Són 100 quilòmetres per una causa solidària.