Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Ajuntament de l´Arboç activa un pla d´emergència per tal de solucionar els problemes amb els desaigües de les aules prefabricades de l´Escola Sant Julià
Noticia

L´Ajuntament de l´Arboç activa un pla d´emergència per tal de solucionar els problemes amb els desaigües de les aules prefabricades de l´Escola Sant Julià

l'Arboç 
Segons el Departament d’Ensenyament, propietaris de les aules està previst que es retirin el dia 25 de juny, un cop es finalitzi el curs.

L’Ajuntament de l’Arboç ha activat avui mateix un pla d’emergència per tal de solucionar els problemes que des de dimarts dia 23 de maig es succeixen als desaigües de les aules prefabricades que hi ha a l’Escola Sant Julià. En aquestes aules hi han alumnes d’edat infantil.

En un primer moment com a mesura de xoc es va optar per instal.lar lavabos portàtils policlean per edat infantil, mentre no es trobava una solució adequada a la gravetat de l’avaria produïda. En aquests moments l’Ajuntament juntament amb els tècnics municipals està estudiant quina és la solució més òptima i també la més ràpida per solucionar el greu problema tenint en compte que l’escola està en funcionament. Segons han informat els tècnics municipals, l’avaria és de màxima dificultat per resoldre degut al lloc on està situada. De moment s’està buscant una solució alternativa temporal per poder tornar els serveis a la normalitat fins a la finalització del curs escolar. L’Ajuntament està en contacte en tot moment amb la direcció del centre per coordinar totes les tasques.