Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Ja es coneixen els 10 projectes finalistes dels Pressupostos Participatius 2019 que se sotmetran a votació popular
Noticia

Ja es coneixen els 10 projectes finalistes dels Pressupostos Participatius 2019 que se sotmetran a votació popular

l'Arboç 
La votació final tindrà lloc en les propers setmanes i hi podran participar tots els majors de 16 anys empadronats al municipi.

L’Arboç, 28 d’octubre de 2019. La Biblioteca Municipal va acollir dimarts 22 d’octubre al vespre el Fòrum Ciutadà de Priorització dels Pressupostos Participatius 2019. Durant la sessió, oberta a tota la ciutadania, els assistents van seleccionar els 10 projectes finalistes que se sotmetran properament a votació popular de totes les persones empadronades al municipi que tinguin 16 anys o més.

Al Fòrum Ciutadà de Priorització hi van prendre part veïns i veïnes que, després d’un petit debat i intercanvi d’opinions, van elegir les 10 actuacions finalistes que formaran part de la votació popular d’entre un total de 22 propostes que, prèviament, havien estat declarades vàlides per part dels serveis tècnics municipals.

Així, el llistat complet de les propostes que passen a la votació final és el següent:

Condicionar els vestidors i lavabos del pavelló

Adequar, modernitzar i climatitzar el local Arbosense

Adaptar el poble a les cadires de rodes (poliesportiu, carrers, voreres)

Posar cistelles de bàsquet noves

Canviar les portes corredisses d’alumini de la llar d’infants (aules de l’Espígol i la Menta de sortida al pati). Són molt grans, pesen molt i quan s’embruten de terra les guies costen molt d’obrir. Cada fulla gran s’hauria de canviar per dues petites

Habilitar més espais per als infants, com per exemple a la zona recreativa de barbacoa, i millorar els existents

Fer un petit rocòdrom a l’escola bressol

Instal·lar a la biblioteca un canviador de nadons i un desfibril·lador

Enllumenar la zona de l’estació

Millorar l’escola bressol: instal·lar una caseta i una tarima de fusta al pati i posar intèrfon amb càmera

El proper i darrer pas del procés serà la votació popular, la data d’inici de la qual encara està per confirmar. Podran votar, fent ús de la plataforma electrònica arbocencopina.cat, totes aquelles persones empadronades al municipi que tinguin un mínim de 16 anys. Des de l’Ajuntament de l’Arboç es vol agraïr a tots els participants la implicació en aquest procés de participació ciutadana i convida un cop més a tots els vilatans a sumar-s’hi.

Descarrega propostes (PDF)