Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Ajuntament fa un balanç molt positiu de la segona temporada de la piscina d´estiu
Noticia

L´Ajuntament fa un balanç molt positiu de la segona temporada de la piscina d´estiu

l'Arboç 
Hi van haver més d’un miler d’abonaments i uns 4.000 accessos esporàdics de pagament.

L’Arboç, 5 de novembre de 2019. Una vegada finalitzada la segona temporada de la piscina d’estiu de l’Arboç és hora de fer balanç. Recordem que va finalitzar el passat 11 de setembre amb un balanç d’ús molt satisfactori, només durant els primers 10 dies ja s’havien formalitzat 232 abonaments que al final de temporada van ser més d’un miler. La piscina va obrir portes el 22 de juny i en els 82 dies que va romandre oberta al públic hi van haver més de 4.000 accessos esporàdics de pagament a les instal.lacions. Unes xifres molt similars als de la primera temporada, que ja va ser molt bona.

L’obertura de la piscina d’estiu va permetre també dur a terme activitats diverses culturals i esportives, com els banys nocturns amb música en directe els dijous de 22h a 24h amb Dj’s arbocencs que van tenir molt bona acceptació amb un total de més de 300 usuaris. Destaquen també l’ús que van poder fer fer de les instal.lacions les entitats de la Vila durant els seus campus esportius.

Des de l’Ajuntament es destaca que durant tota la temporada no hi ha hagut cap incident remarcable i es valora molt positivament tant les xifres d’ús com la valoració de les instal.lacions que en fan els usuaris, que ha estat molt bona.