Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Finalitzen els cursos d´informàtica de nivell I i el de carretoner a l´Arboç
Noticia

Finalitzen els cursos d´informàtica de nivell I i el de carretoner a l´Arboç

l'Arboç 
La participació en ambdós cursos ha estat molt alta finalitzant-los exitosament la majoria dels participants.

L’Arboç, 14 de novembre de 2019. Ahir va finalitzar el curs d’informàtica de Nivell I. En total hi van participar 24 persones en dos grups, un de matins i l’altre de tardes. Properament rebran el certificat d’assistència. En total han estat 7 sessions sumant un total de 21 hores on els alumnes han après les nocions bàsiques per treballar amb un ordinador, utilitzar processadors de textos, navegar per Internet i utilitzar el correu electrònic.

El curs de carretoners/eres amb carretó elevador, frontal retràctil, traspaleta elèctrica així com Picking i radio-freqüència, es va iniciar el dia 30 de setembre, finalitzant el 04 d'octubre 2019, en horari de 9:00h a 14:00h, de dilluns a dijous i el divendres de 07:00h a 14:00h. La durada ha estat de 27 hores per a formar 15 alumnes. La participació ha estat del 86.66% d'assistència. Els alumnes han quedat molt contents amb la formació impartida, així com amb les hores per poder practicar amb dites màquines.

Des del Servei d’Ocupació de l’Arboç ja s’està treballant per oferir nous cursos properament. Aquests cursos han estat una iniciativa impulsada per la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de l’Arboç amb el finançament del Pla de Barris del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya.