Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Finalitza el curs de carretoner a l´Arboç i ja se´n prepara un altre per aquest mes de març/abril
Noticia

Finalitza el curs de carretoner a l´Arboç i ja se´n prepara un altre per aquest mes de març/abril

l'Arboç 
La participació ha estat molt alta finalitzant-los exitosament la majoria dels participants.

L’Arboç, 5 de març de 2020. Al passat divendres 28 de febrer va finalitzar el curs de carretoners/eres amb carretó elevador, frontal retràctil, traspaleta elèctrica així com Picking i radio-freqüència, es va iniciar a principis de febrer, finalitzant el 28 de febrer, en horari de 9:00h a 14:00h, de dilluns a dijous i el divendres de 07:00h a 14:00h. La durada ha estat de 28 hores per a formar 15 alumnes. Els alumnes han quedat molt contents amb la formació impartida, així com amb les hores per poder practicar amb dites màquines.

Degut a l’alta demanda, properament es realitzarà un nou curs de Carretoner. La formació en carretoner inclou: Carretó Frontal, elevadors, retràctils traspalet elèctric, radiofreqüència i Picking i té 28 hores de duració amb 20 hores lectives i 8 hores de pràctiques a la Brigada Municipal. Aquest curs va dirigit a persones empadronades a l’Arboç i tindrà una capacitat per a 15 persones.

Tothom que estigui interessat ha d’inscriure’s presencialment a l’Oficina d’Ocupació de l’Arboç situada al Carrer Major número 37, 1a Planta presentant el DNI. Properament informarem de les dates d’obertura de les inscripcions. Aquest curs és gratuït i està subvencionat pel Servei d’Ocupació Municipal de l’Ajuntament de l’Arboç a través del Pla de Barris.