Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Ajuntament de l´Arboç fa el seguiment dels pocs casos confirmats de Coronavirus a la vila
Noticia

L´Ajuntament de l´Arboç fa el seguiment dels pocs casos confirmats de Coronavirus a la vila

l'Arboç 
L´Ajuntament remarca la necessitat de quedar-se a casa per evitar la propagació de la pandèmia.

Dissabte 4 d’abril de 2020. L’ajuntament de l’Arboç informa que s’està fent el seguiment de les poques persones confinades a casa positives de Coronavirus per tal d’oferir-los el suport que calgui durant aquest període. L’Ajuntament està en permanent comunicació amb el Departament de Salut, l’Àrea Bàsica de Salut de l’Arboç i la Xarxa Sanitària de Santa Tecla per fer seguiment dels casos i coordinar qualsevol actuació necessària.

Tanmateix, en la situació actual, donat el caire confidencial de les dades i per tal de protegir la intimitat de tots els ciutadans, les informacions donades des del consistori sempre son i seran seguint les recomanacions d’experts en quan a la normativa de la llei de protecció de dades.

Per saber l’evolució de la pandèmia, el sistema de salut de Catalunya facilita diàriament informació numèrica, descriptiva i actualitzada sobre l'estat i l'evolució de la pandèmia de COVID-19 arreu del territori. Podeu fer el seguiment:

http://aquas.gencat.cat/.content/IntegradorServeis/mapa_covid/atlas.html

Des de l’Ajuntament de l’Arboç volem recordar la importància de quedar-se a casa i seguir totes les indicacions i consells que s’estan emetent a la pàgina del la Generalitat gencat.cat. Igualment des de l’Ajuntament les estem recollint al web municipal i es difonen a través de les xarxes socials oficials i el canal ebando.