Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • La Policia Local i els Mossos d’Esquadra clausuren una festa privada amb 10 persones
Noticia

La Policia Local i els Mossos d’Esquadra clausuren una festa privada amb 10 persones

l'Arboç 
Cadascún dels participants haurà de respondres per denúncies d’entre 600€ i 1000€ per haver violat l’estat d’alarma.

Dissabte 4 d’abril de 2020. Ahir divendres, a més dels controls que la Policia Local va fer per evitar els desplaçaments a segones residències, als voltants de les 12h de la nit va rebre l’avís que s’estava fent una festa, concretament al carrer Jardí a tocar de la carretera N-340 que travessa el centre urbà de la població arbocenca. Davant del fet que hi havia diverses persones implicades van demanar el suport dels Mossos d’Esquadra. Es van aixecar deu actes administratives per una festa privada que s’estava fent en un domicili particular de l’Arboç.

Es va procedir amb la clausura immediata de la festa i ha denunciar doblement als congregats. Això vol dir, que hauran de respondre de denúncies de més de 600€ per infracció a l'Estat d'Alarma d'acord amb el RD 463/2020 i denúncies contra l'ordenança per la convivència i civisme per les molèsties causades als veïns i el propietari o morador de l'habitatge perquè la festa s'ha realitzat al seu domicili. La quantia econòmica que se’ls aplicarà a cada sanció l’haurà de determinar la Generalitat, un cop analitzi la infracció denunciada pels Mossos d’Esquadra.

Aquest cas ha estat esmentat pel conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, a la roda de premsa diària que celebrava aquest dissabte al migdia.

Des de l’Ajuntament de l’Arboç volem recordar la importància de quedar-se a casa i seguir totes les indicacions i consells que s’estan emetent a la pàgina del la Generalitat gencat.cat. Igualment des de l’Ajuntament les estem recollint al web municipal i es difonen a través de les xarxes socials oficials i el canal ebando.