Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Comunicat de l’Ajuntament en referència a la Residència Sant Antoni Abat de l’Arboç
Noticia

Comunicat de l’Ajuntament en referència a la Residència Sant Antoni Abat de l’Arboç

l'Arboç 
L’Ajuntament expressa el seu condol per les víctimes de la residència i mostra tot el suport als residents, familiars, personal i direcció de la Residència Sant Antoni Abat.

L’Ajuntament ha realitzat obres d’urgència a la Residència seguint les indicacions de Salut i Benestar per optimitzar i garantir l’òptima atenció a tots els residents. A més, els bombers de la Generalitat de Catalunya van realitzar una nova desinfecció de les instal.lacions i van traslladar equipaments per redistribuir-ho entre les dues plantes de l’edifici.

9 d’abril de 2020. L’Ajuntament de l’Arboç expressa el seu sentit condol per les 6 víctimes de la Residència Sant Antoni Abat. Una de les quals, confirmada que ha estat causada pel covid19, i les altres 5 presentaven símptomatologia compatible amb el coronavirus.

Des de la residència s’informa que de dijous a dilluns passats es van realitzar testos a tots els usuaris detectant 16 positius per covid19, alguns d’ells assimptomàtics. L’Ajuntament i la direcció de la residència envien un missatge de tranquil·litat i serenor a les famílies i de suport a tots els residents i als treballadors.

L’Ajuntament de l’Arboç ha realitzat reformes d’urgència a la Residència Hospital de Sant Antoni Abat de l’Arboç seguint les indicacions del Departament de Salut i de Benestar i Família, que s’ha fet càrrec de totes les residències de Catalunya, per tal d’adequar els espais per garantir l’atenció i la salut dels residents i del personal que hi treballa. Així, la planta baixa es destinarà als negatius pel covid19 i la primera planta pels residents que han donat positiu.

A més, els bombers de Generalitat, conjuntament amb una empresa externa, van realitzar el dilluns a la tarda una nova desinfecció profunda de totes les instal.lacions seguint les demandes del Departament de Salut.

El conistori s’ha posat des del primer moment a disposició de la direcció del centre per ajudar en tot el que sigui possible. Des de la setmana passada, la bandera oneja al balcó consistorial a mitja asta.