Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Arboç realitzarà la VI edició de “l’Arboç es mou”, un juliol amb activitats esportives a l’aire lliure
Noticia

L’Arboç realitzarà la VI edició de “l’Arboç es mou”, un juliol amb activitats esportives a l’aire lliure

l'Arboç 
A causa de la crisi sanitària, enguany només es faran 3 activitats diferents del 6 al 31 de juliol al Parc de Santa Llúcia.

L’Arboç, 29 de juny. L'Arboç realitzarà una nova edició de l’Arboç es mou!. Durant 3 dies a la setmana, dilluns, dimarts i dijous es realitzaran activitats esportives a l’aire lliure per a tothom. Cada dia hi haurà una activitat diferent. Algunes, com el ioga i el pilates es faran en dos grups de 15 persones cadascun i meditació i moviment en un sol grup limitat a 15 persones. A causa de la crisi sanitària, les activitats s’han hagut de limitar molt per tal de complir amb les mesures de prevenció.

Les inscripcions es podran fer a partir de demà dimarts 30 de juny i fins el 6 de juliol a un preu de 5 euros l’activitat. Per inscriure’s caldrà enviar un correu a pij@arbocenc.cat amb el justificant de pagament, el full de sol.licitud omplert (que trobareu al final 'aquesta notícia) o presencialment amb cita prèvia la Casa de Cultura.

Totes les activitats es faran al Parc de Santa Llúcia. Els dilluns es farà ioga a les 19h i a les 20h. Els dimarts es farà meditació i moviment a les 19 hores i els dijous es farà pilates a les 19 i a les 20 hores. Caldrà respectar les distàncies de seguretat.

“L’Arboç es Mou” és un programa ideat i organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç, i finançat pel mateix Ajuntament i pel Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat a través del Projecte d’Intervenció Integral al nucli Antic, o Llei de Barris, de la qual el municipi de l’Arboç n’és beneficiari. Tots els diners recaptats es destinaran a la compra de material de neteja i desinfecció pel municipi.

Descarregar full d'inscripció (PDF)