Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • La Xarxa de Barris Antics amb Projectes, en la qual participa l´Arboç, estrena un nou portal web
Noticia

La Xarxa de Barris Antics amb Projectes, en la qual participa l´Arboç, estrena un nou portal web

l'Arboç 
L’objectiu d’aquest projecte de dinamització comercial és el d’incentivar i premiar la compra al comerç local i de proximitat i a la vegada, descobrir els diferents municipis.

L’Arboç 27 de juliol. A partir de demà 28 de juliol es fa públic el nou portal web de la XARXA DE BARRIS ANTICS AMB PROJECTES www.xarxabarris.cat, un espai d’Internet que té la voluntat de ser un aparador dels projectes col·laboratius de la campanya conjunta “Barris Antics. Compra i guanya” i dels municipis organitzadors, entre els quals hi ha l’Arboç conjuntament amb altres 30 municipis més que enguany són: Argentona, Balaguer, Besalú, Cabrera de Mar, Calaf, Cardona, Centelles, Cervera, Cervià de les Garrigues, el Vendrell, Falset, Juneda, La Selva del Camp, les Borges Blanques, l’Espluga de Francolí, Lleida, Manresa, Mediona, Roda de Ter, Sallent, Sant Feliu de Codines, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Martí de Tous, Sant Quintí, Santa Coloma de Queralt, Torelló, Tortosa, Tremp, Ulldecona i Vilanova del Camí. 15 municipis de la província de Barcelona, 8 de Tarragona, 7 de Lleida i 1 de Girona.

La campanya “Barris Antics. Compra i guanya” és un projecte col·laboratiu organitzat i coordinat per la XARXA DE BARRIS ANTICS AMB PROJECTES amb l’objectiu de donar suport al comerç de proximitat i donar a conèixer el territori català. A través del comerç, atraure visitants en cadascun dels 31 municipis organitzadors.

Coincidint amb el desè aniversari de la campanya, la Xarxa de Barris Antics estrena portal propi amb la imatge actualitzada i amb nous continguts. D’una banda, informació pròpia de la Xarxa, qui la forma i els seus projectes; la campanya “Compra i guanya” amb informació de l'edició 2020 ajornada a la tardor i informació de les edicions anteriors; els premis que podran gaudir els guanyadors de l’octubre, l’apartat de notícies i de contacte.

La campanya COMPRA I GUANYA és un projecte col·laboratiu entre administracions locals, ideat, organitzat i coordinat des dels municipis amb el suport de la Generalitat i de les quatre Diputacions.