Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Comunicat informatiu de l´Ajuntament de l´Arboç referent a la manifestació dels treballadors de Saint Gobain l´Arboç prevista per aquesta tarda
Noticia

Comunicat informatiu de l´Ajuntament de l´Arboç referent a la manifestació dels treballadors de Saint Gobain l´Arboç prevista per aquesta tarda

l'Arboç 
A partir de les 17h d´avui diumenge 30 d´agost el comité d’Empresa de Saint Gobain ha convocat una manifestació per protestar contra la decisió de la direcció de l´empresa pel tancament de la planta de Glass de l´Arboç.

L’Arboç, 30 d’agost de 2020. La manifestació sortirà de la mateixa planta i anirà pel carrer de la Cristalería fins a la rotonda del carrer Hortaleza amb la N-340. Continuarà per la carretera nacional travessant la vila fins a la rotonda de la Puntaire i seguirà en direcció a Banyeres del Penedès fins a la rotonda del Cementiri. Seguidament s'enfilarà fins a la Plaça de la Badalota i continuarà per l'Avinguda Jacint Verdaguer fins al Carrer Major continuant fins arribar a l'Ajuntament on s’acabarà.

Vetllaran pel compliment de totes les mesures de seguretat durant la manifestació, la Policia Local, Mossos d'Esquadra i membres de Protecció Civil. L'Ajuntament fa una crida a tots els participants a complir amb totes les mesures de seguretat establertes per evitar contagis per la Covid-19 i que portin mascareta i respectin la distància de seguretat establerta.

Es preveu que l'afectació de les diferents vies duri unes 2 hores, entre les 17h i les 19h.