Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Joan Sans es reuneix d´urgència amb el subdelegat del Govern Central a Tarragona
Noticia

Joan Sans es reuneix d´urgència amb el subdelegat del Govern Central a Tarragona

l'Arboç 
La reunió ha servit per posar en coneixement la problemàtica existent i obrir converses per a l’implicació del Ministeri d’Indústria

L’Arboç, 4 de setembre de 2020. Joan Sans s'ha reunit aquesta setmana amb el Subdelegat del Govern de l'Estat a Tarragona, Joan Sabaté per posar en coneixement la problemàtica generada per l'anunci de tancament que va fer públic la direcció de Saint-Gobain de la planta de Glass de l'Arboç.

L'Alcalde va posar sobre la taula la problemàtica generada per l'alt nombre de treballadors i treballadores directes afectats si s'arriba a produir aquest tancament, que s’ampliaria encara més amb treballadors indirectes d’empreses auxiliars del territori.

Joan Sans ha destacat la preocupació del subdelegat davant d'aquesta situació i el compromís per buscar-hi solucions i obrir converses amb el govern de l'estat a través del Ministeri d'indústria per tal d'implicar l'Administració Central en la resolució d’aquesta problemàtica tan greu pel municipi de l'Arboç i el Baix Penedès.