Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Màxima sintonia entre l’Alcalde Joan Sans i el Secretari General d´Indústria Raül Blanco per evitar el tancament de la planta de Glass de Saint-Gobain l’Arboç
Noticia

Màxima sintonia entre l’Alcalde Joan Sans i el Secretari General d´Indústria Raül Blanco per evitar el tancament de la planta de Glass de Saint-Gobain l’Arboç

l'Arboç 
En una reunió telemàtica d’urgència celebrada ahir dilluns a la tarda entre el Ministeri i l’Ajuntament, la Secretaria General d’Indústria es van comprometre a obrir una via de diàleg directa amb la cúpula de l’empresa per mirar d’arribar a un acord i buscar solucions de futur.

Dimarts 8 de setembre de 2020. Plena disposició del Secretari General d’indústria Raúl Blanco perquè el Ministeri intervingui sobre l’anunci de tancament que va fer la setmana passada la direcció de Saint-Gobain de la planta de Glass de l’Arboç. Aquest és el principal compromís de la reunió que van mantenir ahir a la tarda l’Alcalde de l’Arboç Joan Sans amb el Secretari General d’Indústria Raül Blanco, depenent del Ministeri d’indústria.

A més, també es va acordar que des del Ministeri s’iniciaran contactes immediats amb la presidència de l’empresa als països mediterranis i amb el Director General de la divisió a Espanya per transmetre el malestar generat per aquesta decisió i establir un canal de comunicació permanent per obrir una via de diàleg i buscar solucions de futur.

Des del Ministeri es va oferir col.laboració institucional amb les Administracions Locals i els seus Alcaldes i també amb als Departaments de Treball i Empresa de la Generalitat de Catalunya per coordinar les accions i buscar conjuntament les millors solucions de futur que englobin a tots els actors dels territori.

Finalment, des del Ministeri també es va donar suport total als representants sindicals i sobretot als treballadors afectats destacant que ja estan treballant per evitar el tancament de la planta i en qualsevol cas, buscar la millor solució possible.