Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Noves millores a l’Escola Bressol Municipal i l’Escola Sant Julià de l’Arboç per adequar-la a les mesures sanitàries pel nou curs escolar
Noticia

Noves millores a l’Escola Bressol Municipal i l’Escola Sant Julià de l’Arboç per adequar-la a les mesures sanitàries pel nou curs escolar

l'Arboç 
L’Arboç, 14 de setembre de 2020. L’Ajuntament de l’Arboç ha realitzat noves millores a les instal.lacions municipals de l’Escola Bressol “Els Minyons” per adequar-la a les mesures sanitàries, i en té previstes de noves en les properes setmanes.

Al pati, s’ha instal.lat una tanca de fusta per a la separació dels diferents espais dels nadons i minimitzar el contacte. A més, s’ha reparat unes tarimes de l’aula de nadons i del pati que estaven malmeses. Durant les properes setmanes es realitzarà la millora de l’accés a l’escola per la porta d’entrada principal amb el tancament del porxo per guanyar un espai interior més per a l’ús de l’escola.

A l’Escola Sant Julià també s’han realitzat millores i l’adequació de les aules i instal.lacions a la nova normativa sanitària per la Covid-19. A l’entrada de l’escola s’han instal.lat valles metàl.liques de separació del passadís de l’entrada amb la pista de futbol. També s’ha instal.lat senyalització horitzontal dels circuits d’entrada i sortida i manteniment de les distàncies de seguretat. A més també s’ha fet el manteniment i posada a punt dels banys, mobiliari, adequació de les aules i accessos.