Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Ajuntament de l’Arboç impulsa una enquesta entre els comerços del municipi per conèixer el seu interès en una plataforma local de comerç online
Noticia

L’Ajuntament de l’Arboç impulsa una enquesta entre els comerços del municipi per conèixer el seu interès en una plataforma local de comerç online

l'Arboç 
El consistori vol conèixer les necessitats i demandes del teixit comercial del poble, així com la seva predisposició i interès en participar en aquest projecte.

L’Arboç, 29 de setembre de 2020. Amb la voluntat de continuar donant suport als establiments del municipi en l’actual situació de pandèmia, l’Ajuntament de l’Arboç té la voluntat de posar en marxa una plataforma d’e-commerce que contingui tota la informació sobre els comerços i serveis del poble i els doni la possibilitat de vendre els seus productes online.

L’objectiu és que el nou espai sigui una eina per promoure els productes i serveis locals a través de les noves tecnologies, ja que, arran la situació sanitària generada per la Covid-19, les compres per Internet han augmentat notablement.

A fi de dissenyar una plataforma que s’adapti plenament a les necessitats dels comerços i serveis del poble, el consistori ha habilitat una enquesta virtual que vol recollir les aportacions, consideracions i opinions dels comerciants i botiguers.

L’enquesta es podrà respondre a través del web arbocencopina.cat entre els dies 1 i 19 d’octubre (ambdós inclosos) i s’adreça als establiments comercials i de serveis del poble. També es podrà complimentar de forma presencial a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania i a l’Oficina de Turisme de la Casa de Cultura durant el mateix període de temps. A fi que els resultats de la consulta siguin representatius i rigorosos, caldrà acreditar-se abans de contestar per mitjà d’un codi numèric que cada establiment rebrà al seu domicili durant els propers dies.

Des de l’Ajuntament es convida tots els botiguers, comerciants i restauradors del poble a participar en l’enquesta i ajudar, així, a dissenyar una plataforma que doni resposta a les seves necessitats.