Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Ajuntament de l’Arboç organitza noves formacions online d´Instagram i Excel
Noticia

L’Ajuntament de l’Arboç organitza noves formacions online d´Instagram i Excel

l'Arboç 
Les inscripcions es poden fer fins a esgotar les places a través d’una instància general al Servei d’Atenció al ciutadà o telemàticament a: https://arbocenc.eadministracio.cat/info.0

L’Arboç, 2 d’octubre de 2020. L’ajuntament de l’Arboç organitza noves formacions online per tal d’oferir coneixement al teixit comercial de la vila per utilitzar les xarxes socials i els recursos informàtics, treure’n profit i ajudar a optimitzar el funcionament dels negocis. Aquestes formacions van adreçades a comerços i a persones interessades en formar-se en aquestes matèries.

La formació d’Instagram serà un curs adreçat preferentment als comerços locals de l’Arboç. Es realitzarà online els dies 26 i 28 d’octubre, 2, 4, 9, 11, 16, 18, 23, 25 de novembre (dilluns i dimecres) de 15:00h a 17:00h i per a participar-hi cal disposar d’un ordinador, mòbil o tablet amb connexió a Internet. Les places son limitades a 15 participants.

La formació d’excel serà de nivell inicial i està oberta a tothom que ho vulgui. Es realitzarà igualment via online els dies 20, 22, 27 i 29 d’octubre i 3, 5, 10, 12, 17, 19 de novembre (dimarts i dijous) de 16:00h a 18:00h i per participar-hi cal disposar d’ordinador, mòbil o tablet amb connexió a Internet. Les places també son limitades a 15 participants.

Per a més informació cal adreçar-se al Servei d’Ocupació Municipal, ubicat a la Casa de Cultura, al carrer Major 37 1r pis, trucar al telèfon 977 16 71 79, o bé enviar un correu electrònic a serveiocupacio@arbocenc.cat. Les places són limitades i s’assignaran per ordre d’inscripció.

Aquests cursos son una iniciativa impulsada per la Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament de l’Arboç amb el finançament del Pla de Barris del Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya.