Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • La Policia Local de l´Arboç sanciona a 12 persones per no dur mascareta ni respectar el màxim de 6 persones permès per reunir-se
Noticia

La Policia Local de l´Arboç sanciona a 12 persones per no dur mascareta ni respectar el màxim de 6 persones permès per reunir-se

l'Arboç 
També s’ha sancionat un treballador d’un comerç per negar-se a dur la mascareta.

Dimarts 20 d’octubre de 2020. El passat diumenge cap a les 20:30h la Policia Local de l’Arboç va denunciar a dotze joves que estaven fent botelló als voltants del Carrer Casanova del municipi. La patrulla de la Policia va detectar el grup de 12 joves que estava fent molt de xivarri i bebent sense mascareta i superant el nombre màxim de persones que es poden reunir. La Policia va denunciar els joves per infringir la Resolució del Departament de Salut, doncs, no portaven mascareta i era un grup superior a sis persones.

El dia abans, la Policia Local també va denunciar un treballador d’un comerç per negar-se a dur la mascareta.

L’Ajuntament fa una crida a la responsabilitat a tota la població davant l’augment de casos positius detectats la darrera setmana a l’Arboç i demana a tothom que minimitzi tot contacte social que no sigui estrictament necessari, no es facin festes ni trobades familiars ni, encara menys, amb amics, i es recorda que l’ús de la mascareta és obligatori per a tothom i que es sancionarà a qui no la dugui correctament posada.

Per la seva banda, la Policia Local continuarà vetllant que es compleixin les mesures establertes per les autoritats sanitàries.