Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L’Arboç imparteix la formació per a tècnics/es de la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès
Noticia

L’Arboç imparteix la formació per a tècnics/es de la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès

l'Arboç 
En el marc del Pla Estratègic de Desenvolupament i Ocupació del Baix Penedès 2017-2022, el Programa de joves innovadors i experimentals 2019 desenvolupa una de les seves línies estratègiques creant el projecte Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès, millorant d’aquesta manera la coordinació de tots els agents que intervenen en matèria d’ocupació al territori.

Dintre d’aquest projecte es realitzarà el Subprojecte 3. FORMACIÓ DE SUPORT EN MATÈRIA D’ORIENTACIÓ ALS TÈCNICS/QUES DELS SERVEIS D’OCUPACIÓ DE LA COMARCA. Per tal de millorar els seus coneixements, competències i habilitats i que tot plegat s’acabi traslladant en una millora del servei prestat, també en termes d’eficàcia.

Es tracta de procedir a la cerca de bones pràctiques en matèria d’orientació per dissenyar una metodologia innovadora d’orientació i finalment, procedir a la capacitació de les persones encarregades de la orientació en el marc del projecte, per tal de millorar els seus coneixements, competències i habilitats i que tot plegat s’acabi traslladant en una millora del servei prestat, també en termes d’eficàcia.

El total de la formació son 15 hores, distribuint-se amb tres sessions telemàtiques de 5 hores cada sessió, Els dies de la formació son: 23 i 26 d’octubre i 6 de novembre de 2020.