Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Comunicat de l’Ajuntament de l’Arboç sobre l´actual situació sanitària
Noticia

Comunicat de l’Ajuntament de l’Arboç sobre l´actual situació sanitària

l'Arboç 
Des de l´Ajuntament de l’Arboç i conjuntament amb la resta de municipis que engloben la nostra regió sanitària, fem una crida a la ciutadania per complir les mesures i restriccions establertes per la lluita contra la Covid-19.

Avui hem rebut la petició des de Sanitat, de fer una crida a la prudència i a la responsabilitat, a causa de l'elevat increment de casos positius que hem patit en aquests últims deu dies dins la nostra regió sanitària.

Estem vivint uns moments malauradament excepcionals i repetitius com ja havíem viscut en mesos anteriors. En aquestes últimes setmanes s'han doblat el nombre casos positius, alguns d'ells amb greus problemes respiratoris, perjudicant greument el nostre servei sanitari.

Des de l'Ajuntament demanem a tota la ciutadania, complir amb les normes de seguretat: com l'ús de la mascareta, manteniment de la distància, i complir el confinament i el toc de queda, entre d'altres. D'aquesta manera, entre tots i totes ajudarem a que la corba d'escalada que estem patint, pugui veure's reduïda en pocs dies. Finalment, demanem també la col·laboració ciutadana per denunciar aquells actes incívics i d'incompliment per part d’uns pocs, de les normes de seguretat que l'únic que fan és agreujar la situació actual i perjudicar a la resta de veïns i veïnes que complim les normes de seguretat i a la vegada desitgem posar fi a aquesta pandèmia el més ràpid possible.

Pel teu bé, i pel bé de tots i totes, compleix les normes!!

Ajuda'ns, ajuda't...

L’Arboç, a 30 d'octubre de 2020.