Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • L´Ajuntament de l´Arboç i l’AMPA impulsen un hort urbà a l´Escola Sant Julià
Noticia

L´Ajuntament de l´Arboç i l’AMPA impulsen un hort urbà a l´Escola Sant Julià

l'Arboç 
Va ser una idea sorgida de l’equip directiu de l’Escola i té la intenció d’apropar l’agricultura sostenible als alumnes del centre.

L’Arboç, 18 de novembre de 2020. Els Serveis Municipals de l’Ajuntament de l’Arboç han finalitzat recentment la construcció d’un hort urbà al pati de l’Escola Municipal Sant Julià. L’hort, s’ha construït amb travesses de fusta reciclades que s’han utilitzat per a fer de marges i que van adquirir els membres de l’AMPA de l’Escola.

L’idea va sorgir de l’equip directiu i va rebre el suport de l’AMPA i de l’Ajuntament, que ha col.laborat amb la construcció d’aquest equipament que permetrà als alumnes conèixer millor el món de l’agricultura, aproximar-lo a la producció de productes com verdures i hortalisses i conscienciar-los de la importància d’una alimentació sana basada en un cultiu sostenible de la terra.

De moment es tracta d’una experiència pilot que vol ajudar l’alumnat a desenvolupar experiències, preguntes i projectes relacionats amb la producció agrària ara que està sobre a l’ordre del dia el canvi climàtic.