Ajuntament de l'Arboç

  • Home
  • Noticias
  • Comunicat de l´Ajuntament sobre la incidència en el subministrament d´aigua de boca
Noticia

Comunicat de l´Ajuntament sobre la incidència en el subministrament d´aigua de boca

l'Arboç 
L´Ajuntament s´ha posat amb contacte amb l´empresa SOREA, responsable del subministrament de l´aigua potable, per la incidència que va tenir lloc ahir a la vila amb un tall d´aigua de diverses hores seguit de la falta de pressió en molts sectors de la població durant moltes hores.

Des de SOREA s´ha informat que durant l’operació de manteniment prevista i anunciada, va entrar aire a la xarxa de distribució, fet que va provocar una disminució de la pressió i que alguns veïns i veïnes no tinguessin aigua als domicilis. Aquesta darrera incidència no es va comunicar des de l´empresa. Els tècnics de l´empresa van estar purgant la xarxa per recuperar els nivells de pressió adequats, però el servei no es va normalitzar fins a les 3 de la matinada d´aquesta passada nit.

A petició de l’Ajuntament de l’Arboç, l’empresa es compromet a fer un estudi a partir del proper dilluns per tal d’avaluar les possibles afectacions de tot tipus d’operacions que realitzin a la vila, i es presentaran una sèrie de millores per tal de minimitzar les afectacions que hi puguin haver en un futur.